GetSize – negativ comentarii, opinii, preț, site-ul oficial

GetSize - negativ comentarii, opinii, preț, site-ul oficial
[Total:    Average: /5]

GetSize – set capabil să îmbunătățească performanța sexuală a oricărui om. Acesta este dezvoltat pe baza unei metodologii german unic utilizat anterior în industria porno. Cu ajutorul instrumentului ajută la întărirea erecții, prelungi actul sexual, pentru a preveni dezvoltarea unor boli ale prostatei și uretrei. În plus, mulți oameni decid să cumpere GetSize de marire a penisului.

Sistemul poate fi folosit la domiciliu pe un ad-hoc sau permanent. contraindicații stricte el nu, cum ar fi restricții de vârstă. Luați în considerare caracteristicile sale pe.

Conținutul articolului:

 1. Echipamente și funcționare

 2. Rezultatele Size Get utilizării
 3. Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Reguli pentru aplicații

 4. Avantajele metodei
 5. În cazul în care vândut de set
 6. OL>

  Echipamente și operare Getsize

  Acest set este format din două elemente – un mini simulator pentru penis și gelul de stimulare. Ele pot fi folosite separat, dar în combinație cu sinergetic între ele. Prin urmare, elementele sunt vândute numai împreună:. Afla costul de gel pentru bărbați GetSize, mini-simulator, nu puteți

  Formator

  Mini-formator se face sub forma unui inel cu o suprafață striată interioară. Material – silicon medical. Este igienic și hipoalergenic, și are suficientă extensibilitate, deci este potrivit pentru penis de orice diametru.

  Formator GetSize, comentarii reale, funcționează astfel:

 • masaje în mod activ pielea penisului si in jurul lui, zone cu capcane care nu pot fi lucrate cu masajul obișnuit;
 • accelerează circulația sângelui în zona de aplicare, elimină congestionarea cauzate de stilul de viață sedentar;
 • imbunatateste oxigenarea celulelor, contribuind la regenerarea lor.

Mini-antrenor ajută la întărirea și vindeca vasele de sânge în zona inghinală. Datorita acestui fapt, erectia poate fi realizat mai rapid și mai ușor de control.

Gel Getsize

In crema de bărbați GetSize include 6 puternic potenta stimulant:

 1. Extract de producție de testosteron Tribulus stimulează, crește libidoului, îmbunătățește procesele metabolice.
 2. Panaks Extras din radix intră în corpul cavernos al penisului, imbunatateste oferta lor de sange, contribuind la prelungirea erecției.
 3. Extract de Aralia îmbunătățește sensibilitatea zonelor

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  erogene.

 4. Oil hamamelis reduce riscul de a dezvolta boli ale prostatei, are acțiune antiinflamatorie.
 5. Alantoina hidrateaza pielea penisului pentru a compensa lipsa de lubrifiere naturala a partenerului de sex feminin.
 6. poliglicol 400 incalzeste pielea, a crescut foarte mult eficacitatea masajului.
 7. OL>

  Printre ingredientele, hormoni sintetici, alcool, componente agresive sau potente. Deci, cumpara gel GetSize de marire a penisului este posibila fara teama de iritare a pielii, reacții alergice sau alte efecte secundare.

  Rezultatele utilizării Get Dimensiune

  Metode germane de stimulare a țesuturilor conduce penis la astfel de rezultate:

 • 5 cm mărește lungimea penisului;
 • 50% pe creșterile medii pe durata contactului sexual;
 • 4-5 aplicații, este

  necesar să se obțină un efect vizibil.

Cumpărători, rețineți că utilizarea tehnicilor germane ajută pentru a restabili încrederea, crește intensitatea senzațiilor de la actul sexual, pentru a atinge orgasmul mai vii. Acest lucru este demonstrat de comentarii cu privire la alunecare-GetSize rămase, cu condiția anonimatului.

Aplicație reguli

Potrivit medicilor, stimularea gel Ia Size ca simulatorul, adecvat pentru utilizare în casă. Regulile de utilizare a acestora sunt descrise în detaliu în instrucțiunile. Formarea nu poate fi realizată nici mai mult de 30 de minute; este interzis să poarte un inel de penis timp de noapte sau în prezența microtrauma pielii.

Urologilor recomanda atentie examina toate componentele kitului înainte de prima utilizare. Calitatea lor depinde în cazul în care pentru a cumpăra gel pentru a spori potenta GetSize și simulator de ei. Dacă pe suprafața inelelor cocoși au insertii rigide sau crăpate, acestea pot provoca leziuni și ruperea țesuturilor moi. Din utilizarea acestui kit ar trebui abandonată.

Avantajele metodei Getsize

Set pentru a stimula erectie si cresterea

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

penisului, realizate prin tehnica germana, are mai multe avantaje:

 1. Uz extern numai. – nici tablete și capsule, poate provoca reacții adverse
 2. Ușor de utilizat. – pentru a înțelege principiul de funcționare al setului pentru câteva minute
 3. Efectul cumulativ – cu utilizarea regulată, efectul este amplificat
 4. OL>.

  Nici un avantaj mai puțin important – este cât de mult pentru a îmbunătăți determinată dimensiunea erecție. Este de mai multe ori mai ieftin decât stimulente populare potenta si afrodisiace. Prețul de gel natural pentru marirea penisului GetSize va fi minim, daca o comanda de la distribuitor direct.

  În cazul în care vândut de set

  Comanda Ia Bed prin intermediul site-ul oficial: kit-ul va fi trimis la orice adresă din cadrul țărilor din Europa și CSI. Compania a înființat o linie telefonică gratuită pe care o puteți apela pentru a clarifica toate nuanțele. Confidențialitatea este garantată.

Despre Jop Visser Articolele 77
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.